Sisustusliike

Sisustus Camomille on täyden palvelun sisustusliike Helsingin Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 35.

Sisustusliikkeessämme on runsas valikoima kankaita, verholaaduista aina verhoilukankaisiin asti. Suunnittelemme ja valmistamme niin unelmiesi verhot, tyynyt, päiväpeitteet kuin sängynpäädytkin. Sisustusliike Camomillestä löydät runsaan valikoiman valmistyynyjä, piensisustustuotteita, kynttilöitä ja valaisimia sekä tilaustapetteja että­ mattoja. Tarjoamme ihanien sisustustuotteiden lisäksi yksilöllistä sisustussuunnittelua.

Valikoimiimme kuuluvat ainoastaan tuotteet, joista itsekin pidämme ja näin voimme seisoa jokaisen tuotteemme takana. Asiakkaamme kommentti, kun hän ihasteli tyynyvalikoimaamme “mielettömän ihania, mutta eikö teillä ole sellaisia aivan tavallisia tyynyjä?”. Tällöin joudumme vastaamaan hänelle “Ei, sellaisia meillä ei ole. Sisustusliikkeessämme on vain näitä ihania”. Tule siis liikkeeseemme tutustumaan valikoimaamme ja ihastumaan.

Tuotteet

Kankaat, tapetit, verhotangot-ja kiskot, valaisimet, sisustustyynyt, huovat ja muut kodin piensisustustarvikkeet.

Sisustus Camomillen myymälästä ja verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman erilaisia sisustustuotteita. Lisäksi käytössämme on laaja tilausmallisto erilaisia kankaita, tapetteja, mattoja, valaisimia, verhoja ym.

Saat kauttamme myös asennuspalvelun.

Tervetuloa liikkeeseemme!