Sisustus Camomille

Laaja sisustustuotevalikoima

Sisustus Camomillen ammattilaiset näkevät tilan parhaat puolet ja osaavat korostaa niitä oikeilla valinnoilla. Persoonalliset sisustusratkaisut syntyvät värien ja materiaalien tarkalla määrittelyllä sekä kalusteiden, tekstiilien ja valaisinten laajan tuotetuntemuksen avulla.

Myymälästä ja verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman erilaisia sisustustuotteita. Lisäksi käytössämme on laaja tilausmallisto kankaita, tapetteja, mattoja, valaisimia ja verhoja. Saat kauttamme myös asennuspalvelun. Ompelimomme tekee verhoasetelmat ja muut sisustustekstiilit.

Olemme palvelleet asiakkaita jo yli 15 vuoden ajan Helsingissä. Heinäkuussa 2014 avasimme liikkeemme uusissa isommissa tiloissa Runeberginkatu 35:ssä.

Palvelut

Tutustu monipuolisiin sisustuspalveluihimme, ja ota yhteyttä!

SISUSTUS

Sisustus Camomille on täyden palvelun sisustusliike Helsingissä. Palvelemme yksityisiä talouksia kodin ja vapaa-ajan asuntojen sisustamisessa.

TUOTTEET

Sisustus Camomillen myymälästä ja verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman erilaisia sisustustuotteita. Lisäksi käytössämme on laaja tilausmallisto.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman eri sisustukseen liittyviä tuotteita ja tarvikkeita. Verkkokaupastamme tilaaminen on turvallista ja helppoa.

REMONTOINTI

Remontointi- ja saneerauspalvelumme toimivat pääkaupunkiseudulla sekä sen lähiympäristössä tarjoten luotettavaa palvelua sekä yritys- että yksityisasiakkaille.