Verhot

Verhot suojaavat auringolta, pimentävät tai tarvittaessa peittävät näkymät naapurilta, mutta ovat toki paljon enemmän kuin tätä. Verhoilla luodaan erilaisia tunnelmia tai kodikkuutta. Verhot tuovat pehmeyttä ja parantavat akustiikkaa. Löydät mallistoistamme verhokankaita valoverhoiksi, pimennysverhoiksi, akustiikanparantajiksi tai kodikkuuden luojiksi, myös paloturvallisia verhoja.

Jos etsit verhoiksi standardiratkaisua, meiltä sitä ei valitettavasti löydy, sillä teemme kaikki verhosuunnitelmat juuri siihen tilaan ja tarpeeseen, johon ne tulevat. Räätälöimme verhot aina ammattitaidolla mittojen mukaan ja tilassa toimiviksi ja siihen saumattomasti sopiviksi. Teemme myös tarpeelliset mittauskäynnit sekä asennukset. Verhosi ovat meille sydämen asia.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu on asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioivaa, mutta yllätämme varmasti asiakkaan yksityiskohdilla tai väreillä, joista hän ei ollut osannut uneksiakaan. Toiveesta todeksi: sisustussuunnittelu voi olla voi olla yhden tilan toimivaksi saaminen, kodin uuden ilmeen luominen tai koko kodin remontointi sisältäen tekstiilien uusimisen. Tyyli voidaan viimeistellä myymälästämme löytyvällä runsaalla tyynyvalikoimalla sekä kodin piensisustustuotteilla tai sitten etsimme nämä juuri tilaa silmällä pitäen.

Verhoilupalvelumme kautta vanhat kalusteesi saavat aivan uuden elämän. Toinen toistaan upeammat verhoilukankaat nähtävissä täällä myymälässämme. Teemme aina näistä rakkaista huonekaluista kotisi korun. Tule liikkeeseemme tai sovi kanssamme kotikäynti , niin tehdään unelmistasi totta­ ja vähän vielä enemmänkin.

Kodin sisustus

Sisustus Camomille on täyden palvelun sisustusliike Helsingissä. Palvelemme yksityisiä talouksia kodin ja vapaa-ajan asuntojen sisustamisessa. Kokonaisuuksien lisäksi sisustamme yksittäiset huoneet. Kaikissa tiloissa voidaan yhdistää luovasti uutta ja vanhaa kokonaisuuden säilyessä samalla esteettisenä ja toimivana.

Kodin sisustus tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ja pääpaino voi olla esimerkiksi valaistuksessa. Suurten projektien lisäksi sisustussuunnittelija auttaa myös pienen pintaremontin tai huonekalujen uudelleenjärjestelyn kanssa.

Asiakaskäynnillä kartoitetaan

Sisustussuunnittelu alkaa tapaamisesta asiakkaan luona, minkä perusteella sisustussuunnittelija antaa ehdotuksen tehtävästä työstä ja sen toteutusaikataulusta. Olemme kaikissa työn vaiheissa yhteydessä asiakkaaseen, jotta suunnitelma ja toteutus vastaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan toiveita.

  • katsomme käytössä olevan tilan mahdollisuudet
  • kartoitamme työn laajuuden
  • kuuntelemme asiakkaan tarpeet
  • käymme läpi toiveet, tavat ja elämäntilanteen
  • laadimme budjetin

Suunnittelemme ja sisustamme myös julkitilat sairaaloista kouluihin ja myymälöistä yritysten tiloihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!